لمشاكل التسجيل ودخول المنتدى يرجى مراسلتنا على الايميل liilasvb3@gmail.com






العودة   منتديات ليلاس > قسم سيدتي > ركن المطبخ > الأطباق الرئيسية
التسجيل

بحث بشبكة ليلاس الثقافية

الأطباق الرئيسية الأطباق الرئيسية


إضافة رد
نسخ الرابط
نسخ للمنتديات
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 28-05-10, 08:26 PM   المشاركة رقم: 6
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
عضو فخري
فَنَانَة لَيْلاس

البيانات
التسجيل: Nov 2007
العضوية: 57245
المشاركات: 14,736
الجنس أنثى
معدل التقييم: توري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالقتوري عضو متالق
نقاط التقييم: 3294

االدولة
البلدSaudiArabia
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
توري غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : safsaf313 المنتدى : الأطباق الرئيسية
افتراضي

 

صفصف

يمي يمي شكله لذيذ

يعطيش الف عافية







بااااااااااايو

 
 

 

عرض البوم صور توري   رد مع اقتباس
قديم 28-05-10, 08:30 PM   المشاركة رقم: 7
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
عضو راقي


البيانات
التسجيل: May 2010
العضوية: 162919
المشاركات: 3,196
الجنس أنثى
معدل التقييم: فكري متاهه عضو على طريق التحسين
نقاط التقييم: 69

االدولة
البلدKuwait
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
فكري متاهه غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : safsaf313 المنتدى : الأطباق الرئيسية
افتراضي

 

صفصف براااااااااااااااااااااافو

الطبخه شكلها يشهي يابختو احمد عز فيكي

(انا لو مصريه مااتزوج الا احمد عز)هههخخخخخخخخهههههخخخخخخخ

 
 

 

عرض البوم صور فكري متاهه   رد مع اقتباس
قديم 28-05-10, 08:42 PM   المشاركة رقم: 8
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
ليلاس متالق


البيانات
التسجيل: Mar 2008
العضوية: 66854
المشاركات: 2,022
الجنس أنثى
معدل التقييم: safsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جدا
نقاط التقييم: 585

االدولة
البلدEgypt
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
safsaf313 غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : safsaf313 المنتدى : الأطباق الرئيسية
افتراضي

 

اقتباس :-   المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام الشهد مشاهدة المشاركة
   ماشاء الله صفصف شكله النهائي مره حلو
بالطاجن احس انه صحي جدا مع اني انا ماسويهاالى بالطماطم والصلصة بس طريقتك جديدة واكيد من يديك بتكون احلى
سؤال انتي تخلينه على النار في الطاجن مده طويله لانه عندي واخاف ينكسر
تسلمين يالغلا وننتظر جديدك

الله يخليكى يا ام العسل يسلملى زوقك وانا كمان بحب استخدم الطاجن لان شكله اشيك والاكل اللى فيه بيكون اطعم وعارفه الطريقه بتاعتك بس يمكن مختلفه شويه عن اللى عندنا بس نبقى نشوف فى المقلط
اما بالنسبه للتسخين فى الطاجن فخلى نار البوتجاز منخفضه على اقل ما يمكن وغطى الطاجن بطبق علشان يسخن بسرعه واوعى تخلى البوتجاز عالى لانه بيكسره وانا مجربه الحالتين خخخخخ
اما طبخه فبيكون فيها فى الفرن وهو داخل الفرن طبعا ميكونش متعرض للنار مباشرة زى عين البوتجاز وممكن تخليه اكتر من ساعه كمان من غير ما يحصله حاجه
واى استفسار انا موجوده

 
 

 

عرض البوم صور safsaf313   رد مع اقتباس
قديم 28-05-10, 11:01 PM   المشاركة رقم: 9
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
ليلاس متالق


البيانات
التسجيل: Jan 2009
العضوية: 118492
المشاركات: 4,894
الجنس أنثى
معدل التقييم: ام الشهد عضو على طريق الابداعام الشهد عضو على طريق الابداعام الشهد عضو على طريق الابداعام الشهد عضو على طريق الابداع
نقاط التقييم: 302

االدولة
البلدSaudiArabia
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
ام الشهد غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : safsaf313 المنتدى : الأطباق الرئيسية
افتراضي

 

مشكوره صفصف كفيتي ووفيت بالاجابه وشكلك ست بيت شاطره ماشاء الله عليكي الله يوفقك بزواجك ويسعدك

 
 

 

عرض البوم صور ام الشهد   رد مع اقتباس
قديم 30-05-10, 05:29 AM   المشاركة رقم: 10
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
ليلاس متالق


البيانات
التسجيل: Mar 2008
العضوية: 66854
المشاركات: 2,022
الجنس أنثى
معدل التقييم: safsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جداsafsaf313 عضو سيصبح مشهورا قريبا جدا
نقاط التقييم: 585

االدولة
البلدEgypt
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
safsaf313 غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : safsaf313 المنتدى : الأطباق الرئيسية
افتراضي

 

اقتباس :-   المشاركة الأصلية كتبت بواسطة توري مشاهدة المشاركة
   صفصف

يمي يمي شكله لذيذ

يعطيش الف عافية







بااااااااااايو


الله يعافيكى توريه اتفضلى معايا ويالا مستنيه الطاجن بتاعك ورينا شطارتك يا قمر

اقتباس :-   المشاركة الأصلية كتبت بواسطة فكري متاهه مشاهدة المشاركة
   صفصف براااااااااااااااااااااافو

الطبخه شكلها يشهي يابختو احمد عز فيكي

(انا لو مصريه مااتزوج الا احمد عز)هههخخخخخخخخهههههخخخخخخخ

هههههههه طيب والمحروس جوزك ابو العيال نعمل فيه ايه؟؟
دا لو عرف هيكون فيها دم ربنا يستر عليكى هخهخهخهخههخ
الله يخليكى يا قمر يالا ربنا يوفقك وتطلع ناجحه معاكى

اقتباس :-   المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام الشهد مشاهدة المشاركة
   مشكوره صفصف كفيتي ووفيت بالاجابه وشكلك ست بيت شاطره ماشاء الله عليكي الله يوفقك بزواجك ويسعدك

احم احم مشكوره مشكوره>> فيس مغرور وشايف نفسه هههههههههه
اللهم آمين ويسعدك ويسعد كل المسلمين

 
 

 

عرض البوم صور safsaf313   رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
مشرفتنا الحلوة, لعيون, الضاني, باللحم, باميه, سوسن, طاجن
facebook




جديد مواضيع قسم الأطباق الرئيسية
أدوات الموضوع
مشاهدة صفحة طباعة الموضوع مشاهدة صفحة طباعة الموضوع
تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة



الساعة الآن 10:52 PM.


 



Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc.
شبكة ليلاس الثقافية