12-02-12, 08:33 PM
|
المشاركة رقم: 2
|
المعلومات |
الكاتب: |
|
اللقب: |
الادارة مشرفة روائع من عبق الرومانسية كاتبة مبدعة سيدة العطاء |
|
البيانات |
التسجيل: |
Aug 2009 |
العضوية: |
148401 |
المشاركات: |
25,150 |
الجنس |
أنثى |
معدل التقييم: |
|
نقاط التقييم: |
137607 |
مدونتي |
|
الإتصالات |
الحالة: |
|
وسائل الإتصال: |
|
|
كاتب الموضوع :
ام سلمي
المنتدى :
المقبلات والسلطات
السلام عليكم و رحمة الله
تسلم ايدك ايمي .. طريقه جديده تماما انا اول مره اعرفها
ما انحرم منك يا قلبي
هعملها بالبنجر ان شاء الله لاني بحبه و بستعمله في السلطات
بعد ما الف الكيس اسطوانه و اضعه في كيس تاني هلفها في ورق فويل .. السؤال هنا الفترة الى بيفضل فيها على النار هي نفسها و لا ازودها شويه ؟
ربنا يجازيكي كل خير
موووووووووووووووووووووووووووووة
|
|
|